Adres
Jachthavenweg 71-D
4311 NC Bruinisse (NL)
Routebeschrijving met GoogleMaps
background background
De mobiele website
verlaten naar de volledige

Onze openingstijden

Oktober t/m Februari:
maandag - zaterdag 9.00 - 17.00 uur
zondag gesloten

Maart t/m September:
maandag - zaterdag 9.00 - 18.00 uur
zondag 9.00 - 17.00 uur

 

 

Welkom bij Visser Watersport

Als enthousiaste watersporters zijn we al meer dan 30 jaar de steun en toeverlaat voor menig collega watersporter. Wij geloven in lange termijnrelaties. "Surf"op uw gemak wat rond op onze site en komt er een watersport gerelateerde vraag boven drijven? op de home pagina boven aan de pagina kunt u hem stellen aan ons en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Naar boven
Facebook

Ruim 500 m2 winkelplezier

In onze winkel met meer dan 500m2 aan winkelvloer vindt u alles voor in en om de boot. We staan u graag persoonlijk te woord. Wij weten wat u drijft! Kom langs en (er)vaar.

 

Naar boven

Op het water is pas echt genieten met de juiste producten. Daarom vinden wij het belangrijk om u te adviseren en te helpen aan de beste uitrusting. Een goed voorbereid vaarseizoen is het halve werk! Kom daarom nu winkelen op afspraak voor persoonlijk productadvies.

 

Wij ontvangen u graag voor een persoonlijke shopsessie! Bel of mail ons om een afspraak te maken en laat ons weten wanneer u langs wil komen en waarover u advies wil ontvangen. Wij plannen graag dan in overleg voldoende tijd per afspraak voor u in. 

 

Bel voor het maken van een afspraak op 0111-482132 of mail ons info@visserwatersport.nl

 

Natuurlijk is click & collect ook nog steeds mogelijk. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Visser Watersport

 

 

 

Naar boven

Onze webinar lieronderhoud

tijdens de lockdown

Naar boven
logologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologologo