loader image

De nieuwe Ewincher 2

Na het succes van de EWINCHER 1 zijn we blij met de nieuwe doorontwikkelde EWINCHER 2.

Met deze elektrische lierslinger maakt u alle manuele lieren elektrisch aan boord. Ontworpen voor schepen van 30 tot 60 voet.

-De Ewincher heeft meerder functies die het zeilen gemakkelijker en comfortabeler maken. De grote investering om al uw lieren elektrisch te maken is niet meer nodig met deze Ewincher. Of het nu is om een zeil te hijsen, over stag te gaan, een zeil te trimmen en zelfs iemand de mast in te hijsen. Het kan allemaal makkelijk. Gemiddeld kunt u met 1 accu bij een boot van 40 voet bij 20 knopen wind, 3 keer een zeil hijsen en ongeveer 30 keer overstag gaan. Met de meegeleverde accu lader ( 12 volt en 220 volt) laadt u de accu binnen 1.5 uur weer vol.

– Upgrade van Ewincher1 en Ewincher2

– 100 keer i.p.v. 80 keer draaien per minuut

– 15% langere gebruikstijd

– Krachtiger 90 Nm  i.p.v. 80 Nm

Uniek bij Visser Watersport kunt u de EWICHER voor een dag gratis uitproberen op uw boot om zelf te kijken hoe fantastisch dit apparaat is. Bel ons om hiervoor een afspraak te maken.

Video

Hiernaast vind u de product video van de Ewincher 2, bent u nou geïnteresseerd in dit product? Dit product kunt u vinden via de onderstaaande link: